9/26/2014

Oma kolo kullan kallis

Sitä aina kuvittelee, ettei muualla vois olla yhtä tylsää entä kotona. Son kuitenki harhaluulo, sillä kyllä ainakin täällä Australiassa on välissä tylsää. Meinaan sitä tylsyyden multihuipentumaa, kun ei jaksa olla koneella, ei jaksa enää pelata mitään, ei katsoa mitään ohjelmaa, ei ole siivottavaa eikä järjesteltävää ja voi vain olla turhauttavan toimettomana. 

Tässä mie nukun ja hyvin nukunki. Joskus tylsinä hetkinä makaan ja tuijotan
 ikkunasta tuota aitaa sekä kaistaletta taivasta.
Kolmas perjantai täällä ja taas istun vaan kotona. Tällä kertaa istun lapsenlikkana, kun hostvanhemmat lähti ulos syömään. Oikeastihan voisin olla ulkona bailaamassa, mutta en vielä tunne ketään sitä vertaa että rimpsalle lähtisin. Mieluummin istun koneella ja esittelen teille uuden kotikolon eli oman huoneen.

Vaatesäilytys toimii, vaikka aluksi kummaksutti. 
Tämä huone on oikein kiva. Pelkästään se, että sängyssä on punaiset lakanat ja kolme lipastoa on puisia, luo kotoisan tunnelman. Siihen kun lisätään kasa vaatteita ja muuta tarpeellista roinaa, huone on valmis. Kehykset vain odottavat kuvia sisäänsä, peili ja hylly paikkaansa seinällä.

Datauspaikka eli säkkituoli. Erittäin lokoisa paikka kirjoittaa ja skypettää kuulumisia.
Makuuhuoneissa on kokolattiamatot ja muualla laattalattia. Pakko myöntää, että kokolattiamatto ei ole läheskään niin kauhea kuin voisi kuvitella. Tai no voishan se olla, jos koko talo olisi kokolattiamattoa.
Oikeasti suorakulku kylppäriin on parasta!
Monesti ollaan ihmetelty sitä, mitä järkeä on suorassa yhteydessä makkarin ja kylppärin välissä. Saunallisessa Suomessa, jossa koko perhe käyttää samoja pesutiloja homma ei ehkä toimi mutta kun kylpyhuoneita on kaksi tai useampi, toimii! Ihanaa kun ei tarvitse ravata koko talon halki suihkuun mennessä eikä tullessa. Jaan kylpyhuoneen lasten kanssa, vanhemmilla on makuuhuoneensa yhteydessä oma.
Kotoisa romuläjä.
Tämmönen tää kolo nyt on, tänne on mukava käpertyä ikävän iskiessä. Voi pistää ovet kiinni ja tutut soittolistat soimaan, facettaa Elinan kanssa elämän suurista ongelmista ja kuvitella olevansa kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti