9/22/2014

She's not guest anymore

Perjantaina hostdädin sisko ja äiti tulivat päivälliselle ja katsomaan jalkapalloa. Keskustelun lomassa dädi röyhtäisi - miehekkäästi tietenkin, jolloin hänen äitinsä torui häntä, että kuinkas kehtaat vieraan nähden. Tähän isä tuumasi, ettei Miia enää mikään vieras ole, hän tietää missä kupit on ja käy jääkaapilla. Niinpä niin, ei tässä minään vieraana olla.


Perusostari eli Hillarys Boat Harbour.

Lauantaina oli ensimmäin kuuma päivä eli yli 30 astetta (mikä ei kuulemma edes ollut kuuma...) Hellepäivän aloitin ostarihengailulla eli olemalla taas uudella ostarilla kun mama oli poikien kanssa synttäreillä. Puolet ajasta otin vain aurinkoa, osan aikaa etsin salmiakkia brittiläisistä karkkikaupoista. Kunnollista ei löytynyt.

Etsi kuvasta Subway. 
Tämän kertainen ostari Hillarys Boat Harbour joka nimensä mukaisesti sijaitsi satamassa. Ulkopuolella oli jättimäinen venesatama ja sisäsatamassa oli uimaranta. Oisin niin halunnu uimaan, onneksi ranta oli melko tukossa joten uintihimot väheni.

Coffee Frappe ja kuluneen kesän kengät.
Hellepäivän kunniaksi nautiskelin jääkahvin merimaisemasta ja -tuulesta nautiskellen. Samalla vahvistuivat kesällä tulleet rajat kengistä ja shortseista. En pääse niistä varmaan ikinä eroon.

Peruskahvittelumaisema.

Tänään aloitin viimein oman sosiaalisen elämän ja tapasin yläasteen Comenius-projektista tutun Saran, joka on myös täällä au pairina. Itseasiassa hän on tullut tänne samana päivänä kuin minä. Oli mukava jutella niitä näitä.

Kahvi oli aivan lyhyt, näitä maisemia ois voinu katella iäti.
Satamaostarissa ei saa juoda alkoholia.
Yritä tässä nyt kirjottaa järkeviä aatoksia ko piti asentaa Tinder ja alkaa katella aussipoikia. Äitille ja muille vanhuksille tiedoksi että Tinder on sovellus jossa voi valita tykkääkö vai ei jostaki ihmisestä kuvien perusteella ja jos kumpiki tykkää voi jutella. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti