9/25/2014

Päivä 15: Lihapullapäivä

Kaksi viikkoa on mennyt aivan hujauksessa. Aivan kuin oisin vasta eilen tullut ja toisaalta ollut täällä iäti. On tuttua rutiinia ja uuden oppimista.

Tottakai ostin varvastossut heti ensimmäisenä päivänä, ne on loistavat kotona.
   Ja tuo kirja oli hyvä, harmi vain että se loppu.
Tänään ajoin ensimmäistä kertaa autolla. Yllättävän hyvin pelkkä kyydissä istuminen on totuttanut väärän eli vasemman puoleiseen liikenteeseen. En ajanut kertaakaan vastaantulijoidenkaistaa enkä kolhinut autoa! Ajokerta ei osunut ruuhka-aikaan eikä isolle tielle, pelkkä matka lähikauppaan ennen puolta päivää. Eniten taisin mokailla siinä, että laitoin pyyhkijät päälle kun olisi pitänyt laittaa vilkku.

Ite tein ja oli hyvää!
Tänään oli minun vuoro tarjota hostperheelle uusia elämyksiä eli perinteistä suomalaista ruokaa - lihapullia, perunamuussia ja porkkanaraastetta. Kyllä maistu meikäläisten herkkuruoka ausseillekin ja itellä oli kotoisa olo.

Päivänlelu: pierutyynyt.
Taisin sanoa jo kuvien perusteella, että tämän perheen pojilla on oikeanlainen pilke silmäkulmassa. Pojat on oikeastikin juuri sellaisia kuin kuvittelin ja mikä parasta: höpsötys onnistuu. Tänään pelleiltiin Ison-Aan kanssa, että hän oli minun vauva, myöhemmin leikittiin pierutyynyillä ja kutitettiin kilpaa. Voi sitä kikatuksen määrää!

Tämä perhe on kyllä aivan parhautta! En vois kuvitellakaan itteäni muunlaiseen perheeseen, täällä on niin kotoisa olla. Hassua miten voi löytää oikeat ihmiset yhden skypepuhelun ja sähköpostien kautta.

(Linkittäisin tähän viimepäivien eniten kuluttamani kappaleen (Kuningasidea - 
Nimi on enne), mutta sitä ei löydy youtubesta. Kuunnelkoon ken löytää.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti