12/15/2014

Aino älä mee

Lauantaina rapulasta väsymyksestä selvittyä lähin Ainon kans fiilistelemään auringonlaskua Scarboroughiin elikkäs yhelle kivoimmista rannoista Perthissä. Oikeasti Aino (Ranta-asuja) oli jälleen viettäny päivän rannalla siinä missä (Saamaton) Miia mätös kotona. 
Aino kurkkii auringonlaskua tuulensuojasta.


 Auringonlaskut on kyllä monesti komeita, mutta harvemmin jaksan niitten tähen liikkua mihinkään. Eilinen oli poikkeus, ko sain pitkästä aikaa auton alle ja halutti päästä höpötteleen ja kertaan edellisen illan menoja. Perjantai-ilta oli kerrassaan hulvaton ja tuli todettua, ettei se lähteminen ole vaikeaa ko vain ostaa alottelu juomat ajoissa. Niin ja taksi kotia maksaa päälle 60 dollaria, mutta onneksi löyty matkan jakajia.


 Aino lähtee takas Suomeen (Sydneyn kautta kylläkin) suoraan Adelaidesta eli kuukauden päästä sei ookkaan enää täälä. Aino on eka niistä, kenen kans oon viettäny täällä enemmänki aikaa, joka lähtee pois ja onhan tämä haikeaa. Vaikkei olla tunnettu ko kaks kuukautta nii ikävä tullee! Pittää ettiä joku muu kenen kans lähteä katteleen auringonlaskua ynnä muuta! Onneksi loput keitten kans nyt oon viettäny aikaa on täällä niin kauan minäki.

Aino on kuulemma ollu se isosiskon valokuvamalli, aivan ko Oona mulle!


Yritin olla aistikas mutta paskat, parempi pysyä kameran toisella puolen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti