12/02/2014

Mum, that girls hair is purple!!

Viimein kaksi viikkoa sitte hostdädi sai laitettua peilin ja hyllyn seinälle, eihän ne oottanukkaan ko kaksi kuukautta. Valokuvakehykset sai täytettä, kun pistin postipaketista löytyneitä taideteoksia kehyksiin  - ei niitä valokuvia ole vieläkään saatu tulostettua. Huone on viimeinkin sanalla sanoen valmis.
Artun ja Adan lähettämät taideteokset pääsi kehyksiin.

Vaatekaapin ovi sai koristusta. Ylimpänä Iso-A;n taideteos minusta ja hänestä. 

Toisesta kehyksestä löytyy Oonan taideteos.

Ei siinä menny ko reilut kaksi kuukautta saada peili seinälle.
 Olette ehkä saattaneet kuvista huomata (ja taisin sitä jo valitellakin), että meikäläisen ennen niin värikäs tukka on päässy pahemman kerran haalistumaan. Viimisetkin värijämät lähti lätkimään kookosöljytehohoidon myötä - nukuin siis yön yli kookosöljyt hiuksissa ja tuloksena oli paremman tuntoset ja näköset hiukset. Odottamattomana sivuvaikutuksena myös väri tavallaan kirkastui.
Tää tukka oli joskus violetti.
 Pikaparannuksena hiuksille on siis toiminut kookosöljy sekä pahimpien takkujen raa'asti pois leikkaaminen... Tarkotuksena on kuitenkin ollut palata värikkääseen tukkaan ja olenkin vain odottanut, että meillä maman kanssa on yhtäaikaa aikaa illasta. Viime viikolla aikaa löytyi ja tadaa:
Hiukset on niinkö isin nunnauuniauto - väri vaihtuu sinisestä violettiin valosta riippuen!
Violetti tukka on saanu mahoton kehuja - jopa bussissa noin kolmevuotiaalta tytöltä. Perheen kumpikin mummo - nana ja grandma, mietti tosissaan pitäiskö heiänki kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti