12/14/2014

Like a milk bottle

Latasin postauksen kuvat bloggeriin viikko sitten ja olen yrittänyt useampaan kertaan raapustaa jotakin tekstiä kuvien väliin. Ei vain meinaa olla aikaa ajatella mitä kirjoittaa, sillä päivällä ei viitsi tietokonetta avata ja illalla väsyttää liikaa.
Kerran autoin Legojen rakennuksessa ja nyt Iso-A kysyy päivittäin leikkimään Legoilla.
Tänään olin menossa joulukirkkoon ja kaupungille, mutta nukuin liian pitkään ja nyt laiskottaa. Kirjotushetkellä kello on kolme ja olen raahautunut eka sängystä sohvalle ja siitä viimein pihasohvalle selaamaan puhelinta. Selaamaan instaa, facea ja blogeja. Muistin, että puhelimellakin voi kirjoittaa.
Fremantle pääsi listalle paikoista, joihin mennä kameran kanssa.

Toissa sunnuntaina kävin viimein Fremantlessa. En ole oikein varma onko Freo oma kaupunkinsa vai ei, mutta ainakin se on idyllinen vanha satamakaupunki. Sunnuntai-iltana kaupat oli jo kiinni mutta ravintolat täynnä. Juotiin Ninnin kanssa tasa-arvonmalja meksikolaisen ruuan äärellä ja nautittiin elämästä.
Pyykkäyskaveri, joka on jo poissa - onneksi. 
Ookko nähny hämähäkkejä?  on ehkä kysytyin kysymys skypettäessä ja alkuun sain  vastailla, että en. Näin kesän tullen tilanne on kuitenkin muuttunut ja hämähäkkejä on tullut vastaan niin sisällä kuin ulkonakin. Pyykkinarulla, Seikkailijan pihassa (onneksi hämähäkki oli niin iso, että erotin enkä kävelly verkkoon pahki), vessassa, suihkussa, olohuoneessa ja viimeksi äitin kanssa skypettäessä yksi juoksi minun huoneen lattialla. Ehkä onnistuin hätistämään sen pois, kuten heinäsirkat(!?) jo useampaan kertaan.
Sairastaako Kerttu Santanen puhelinripulia?
Joulutunnelmaan virittäytyminen on hankalaa ja se onnistuu vain silloin, ko istun illalla omassa huoneessa ja kuuntelen joululauluja ja hörötän The joulukalenterille. Edes Iso-A:n joulukonsertti ei tuonu joulufiilistä, sillä ulkona paisto aurinko ja oli 30°c lämmintä.


Itsenäisyyspäivän piknik Kings Parkissa. 
Itsenäisyyspäivänä käytiin piknikillä suomityttöjen kanssa, fiilisteltiin Australiaa ja syötiin Timtameja. Illalla aloin kattomaan Tuntematonta sotilasta, mutta nukahin kesken.
Ikea on paras. 
Hävettää myöntää mutta Ikea on yksi minun lempipaikoista täällä. Oon kyllä tykänny ennenki käyä Ikeassa (paitsi jos on lauantairuuhka ja pakko löytää joku tietty asia), mutta täällä se korostuu. Ehkä se on se tuttuus ja suomiherkut, vaikkei salmiakkia löydykään. Viimeksi mukaan lähti pussillinen Pollyjä sekä pullo Julmustia.

Viime aikoina on tullut pohdittua useamman kaverin kanssa sitä, että jos jäiski toiseksi vuodeksi. Ollaan mietitty asian kääntöpuolia - kuinka vaikea ois lähteä uudestaan pois ko vihdoin pääsis kotia rakkaitten luo, kuinka erilaista ois ko ei oliskaan samat ihmiset ympärillä, kuinka reppureissaajana pitäis ressata rahaa ja kaikkea. Elämä au pairina oikeassa perheessä on niin helppoa, että unohtuu tavalliset arkihuolet ja murheet.

Otsikko ei muuten ole aivan tuulesta temmattu, sillä näin mulle totes eräs rouva ko oltiin siellä delfiinien kanssa uimassa. Ooh you're like a milk bottle! ja hyväntahtoinen naurahdus päälle. Olin niin hämillään etten saanu mainittua, että on mullaki rusketusrajat ja oon yleensä valkosempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti