12/22/2014

Päivä 102 ja Fremantle

Sain hienon idean otsikointiin ko alotin blogin piettämisen: Nimeän tekstit sen mukaan monesko päivä täällä menossa. Ei se ollukkaan ihan niin hyvä helppo toteuttaa, sillä ensimmäinen ongelma oli se, minkä lasken ensimmäiseksi päiväksi ja päädyin ensimmäiseen kokonaiseen päivään (koska tulin niin myöhään illalla) eli laskenta alkaa torstaista 11. syyskuuta. Toiseksi tajusin, että harvemmin vain kirjotan yhestä päivästä. Seuraavat kuvat on otettu 102. päivänä täällä eli sunnuntaina.
Päivänasu ja kehuttu tukka.
Harvemmin joulukuussa (saati edes heinäkuussa) tarkenee liikkua shortseissa ja topissa, mutta mikäpä se siinä. Ja muihin aiheisiin: Minun hiuksia on kehuttu neljästi (4!!!) tuntemattoman toimesta viimisen viikon aikana! En tiiä johtuuko kehut siitä, että täällä ei juuri kenelläkään ole lyhyttä polkkaa. Mene ja tiedä mutta piristää kummasti. Toiseksi, en kestä ko hostvanhemmat jaksaa kertoa kaikille, että meän au pair näyttää Taylor Swiftiltä. Mahoton kehumista kuulkaa!
 Ja siihen pääaiheeseen eli Frematleen! Sunnuntaiaamuna yllätin itteni (ja etenki Ainon), pakkasin kameran kassiin ja lähin kohti Fremantlea. Koska Aino oli joen varressa hyppimässä kalliolta uimaan, minulla oli sitä ootellessa hyvin aika kierrellä ympäri Freoa ja ottaa kuvia. 
Horatio's Wall. Siinä se piirusteli lissää kuvia seinälle keskellä Fremantlea.



 Haittaako, jos mulla ei ole kauheasti sanottavaa tällä kertaa? Tai oikeastaan ois mutta ei juurikaan Freosta, koska kuvat kertoo paljon enemmän.


 Perjantaina oli tähän mennessä kuumin päivä, 39 astetta ja yölläki päälle 20. Tällä kertaa en polttanu itteäni vaikka rannalla olinkin! Ennen rantaa kerkesin tekkeen pipareita kotona, oli vähän eri meininki että yleensä. Ei ees tuntunu joululta.

 Maman veli tuli tänään käymään kylässä ja kysy tietenki, että olenko tykänny olla Australiassa. Iso-A vastas siihen, että on tietenki ko täältä löytyy ainekset lihapulliin. Joku aika sitten Iso-A ilmas hämmästyksensä, ko mie tein kerranki muutaki ruokaa ko lihapullia, sanomalla I didn't know you can cook real meat. Herttanen kaveri.


Katutaidetta Freossa riittää, tää musta asunen mies oli huippu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti