12/30/2014

Yllätyksellinen ja hyvä 2014

2014 oli kaikin puolin hyvä vuosi. Vuoteen mahtu töitä, lomaa, epätietoisuutta tulevaisuudesta, kavereita, perhettä, ihastumista, uusia ystäviä, kokonaan uusi elämä. Mitään en kadu, mitään en lisäis ja arvosanaksi 2014 saa ysin. 
Vuosi vaihtu Rukalla, täydessä baarissa enkä nähny ees raketteja. Toiveet ja uuden vuoden lupaukset tais jäähä välistä mutta ehkä just siksi tuliki niin hyvä vuosi. Tammikuussa käytiin yllätysreissu Rovaniemen yössä, oli kauniita pakkaspäiviä ja rakastin pinkkejä hiuksia. Helmikuu tais olla pitkälti samaa.
Maaliskuussa olin yksinkotona hiihtolomalla, bailasin Levillä sunnuntai-iltana selvinpäin, hiukset sai säväyksen lilaa, otettiin ryhmäselfieitä Rovaniemellä, tein profiilin au pair worldiin ja juhlittiin yhen häyriäisen valmistujaisia. Tais olla aika huippua kaiken aikaa.
Toukokuu alko vapun juhlinnan Levillä, voi pojat että oli hauskaa! Toukokuussa vietin myös elämäni ensimmäisen palkallisen kesäloman, kävin Helsingissä ja poltin selän niin pahasti, että rajat näkkyy vieläki.
Kesä- ja heinäkuun tein töitä ja vapaalla nautin elämästä. Päällimmäinen muistikuva on, että kesä oli aika tylsä (tylsempi ko edelliset), mutta oikeasti se oli aika hyvä. Oli häät, oli filmifestarit (ja Herra Ylppö!), oli lunta ja oli hellettä, opin tykkäämään herkkusienistä ja festaroitiin Ilosaaressa hullun lailla. Suomen kesä on aikas huippu, sitä jo oottelen! 
Elokuu, viiminen kuukausi Suomessa. Oli vissiin kivaa, koska lomailin taas puolet ajasta. Oli yllätysläksiäiset, Mamman höösäystä Rovaniemellä, rakkaita muksuja ja Suomesta nauttimista. Syyskuussa jo tulinkin Helsingin kautta tänne ja alotin uuden elämän. Loppuvuosi on ollut kaikin puolin antosaa aikaa ja kaikki mainitsemisen arvonen onkin jo kirjattuna tänne.

Kiitos kaikille tästä vuodesta, toivottavasti ensi vuosi tuo tullessaan kaikkea mukavaa!

***

Joulun aika on ollut yhtä hellettä, eikä ole ollut jaksamista kirjottaa. Viime päiviin on kuitenkin mahtunut pulikoimista, kalliolta hyppelyä ja suomipostia - niistä ehkä myöhemmin lisää. Blogi hiljenee nyt ainakin viikoksi, sillä vuoden vaihteen jälkeen suuntana on Adelaide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti