1/23/2015

Viikon oivallus

Tehtiin Ninnin kanssa viime viikolla elämänlaatua huomattavasti parantava havainto - me voidaan kyläillä ja hengailla toistemme luona oli töitä tahi ei. Toisin sanoen Ninni tuli viime torstaina poikien kanssa meille leikkitreffeille (eli pojat leikki ja me juoruttiin), lauantaina menin Ninnille yöksi, Sunnuntaina Ninni tuli meille dinnerille, tänään kävin Ninnillä kahvilla ja taas sunnuntaina yökylään.
Eräs auringonlasku Cottesloessa, en koskaan kyllästy näihin!
Valehtelematta yksi eniten kaipaamistani asioista on ollut kaverin kanssa hengailu. Siis se, että ilman suurempaa tekemistä mähötään toisen luona, puhutaan tai ollaan puhumatta, juodaan kahvia ja nauretaan huonoille jutuille. En nyt vaan pääse yli siitä, kuinka kivaa on hengailla kaverin kanssa jomman kumman kotona.
Pikku-A on alottanu pottailun,

Joulun jälkeen työnteko on ollut yhtä Kimbleä.
Maanantaiaamuna hostisä lähti takasin töihin kolmen kuukauden kotona olon jälkeen. Kertaheitolla arki muuttu tavallaan yksinkertaisemmaksi, kolikon kääntöpuolena Iso-A alkoi taas testaamaan, onko rajat edelleen samat. Onhna ne, mutta neljä päivää meni taistellessa ennenkuin viesti meni perille. Sinä et olo pomo, Minä saan tehdä näin, Sinä et saa sanoa noin - näistä asioista ollaan tingattu viime päivät. Nyt ymmärrän paremmin teitä, jotka sanoo että on rankkaa elää uhmaikäsen kanssa. Joskus tekis mieli vaa huutaa että turpa kii ja itkeä päälle.
Iso-A:n perhekuva, mie olen tuo kukkamekkonen! 
Onneksi aina ei tarvi taistella ja joskus on mukaviakin hetkiä. Päivittäin pelataan ainakin yksi era muistipeliä ja Kimbleä, toisinaan piirretään ja tällä viikolla askarreltiinpaskarreltiin pahvilaatikosta robottiasu.
8 viikkoa ja 11 asiaa, kiirettä pitää!

Se on Cottesloe!
Maanantaina on Australian Day, eli ehkäpä vuoden suurin juhlapäivä täällä päin. Suunnitelmissa rantaa, grillausta ja juomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti