2/16/2015

Jellona, kirahvi ja Aippa

Jellona, kirahvi ja Aippa löytyy tietenkin kuvista yli kuukauden takaa eli kuvissa Adelaide Zootsa Adelaiden eläintarhasta. Oli kivaa kerrankin katella eläimiä ilman kärsimätöntä lasta, joka haluais mennä jo eteenpäin. Toisaalta taas oli vähän tylsää, ko ei ollu lasta jonka innostus tarttuis.
Täsä meikä ja Aino eli kaks meerkattia eli mangustia.
 Adelaiden eläintarhassa käynnin jälkeen ei ole Perthin eläintarha houkuttanu yhtään, kuulemma yhtä ahdas. Voin kertoa, että jopa Korkeasaaressa eläimillä on runsaasti tilaa Adelaideen verrattuna. Kävi sääliksi ahtaisiin tarhoihin joutuneita eläimiä ja tuntu pahalta kannattaa kyseistä toimintaa. Eihän nuo elikot enää luonnossa pärjäis mutta kyllä ne isomman elintilan ansaitsee.
Veikkaan, että Korkeasaaren punapyllypaviaanit oli näitä onnellisempia kylmyydestä huolimatta.

Oli sielä kaksi oikeaakin jättipandaa.

Sielä on jellona!!
 Adelaidessa maman Veli halusi kuulla suomalaista musiikkia ja mehän sitä sille soitettiin autossa ympäri maaseutua ajellessa. Oli ehkä ristiriitasinta ikinä kuunnella suomihittejä ja katella aussimaisemia yhtäaikaa. Ainolle semmosia terkkuja, että yhtäkkiä Ruudolfin ja Karri Koiran Muistutat mun jeeppii on viime viikkojen kuunnelluimpia biisejä, kuten myös Kasmirin Wowwowwow - mietin sinua näitä kuunnellessa!


No niin, siinäpä olikin Adelaide-kuvat, seuraava reissu on jo kolmen viikon päästä. Silloin lähdetään hostperheen kanssa viikoksi Margaret Riverille, luvassa on telttailua, uintia, viinikierros, suklaatehdas ja vaikka mitä. Ite Perttiä on jäljellä neljä viikkoa eli viiden viikon päästä on aika pakata rinkka, hyvästellä lepposa au pair -elämä ja lähteä reissun päälle. Onks pakko lähtee jos ei taho?

2 kommenttia:

  1. Piti tulla lukemaan sun postauksia uuestaan ja ihanaaaa, tuu jo Ouluun, luppaan laulaa sulle kaikki Karri Koiran biisit jos halluut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman viikon päästä voin tullakki! Aivan ko tästäki reissusta ois jo ikuisuus! Joo ja laula mulle Karri Koiraa <3

      Poista