10/05/2014

Kiirettä pitää

Aika menee aivan liian nopeasti. Viikko on ollut yhtä hulinaa ja väsymystä, eikä voimia ole riittänyt kuulumisten kertomiseen. 
Perusaamupala. Paahtoleipää ja kahvia - muumimukista tietenkin.
Ihanaa, ettei ole tarvinnut luopua kaikista kotoisista tavoista vain siksi, että olen täällä. Toin perheelle tuliaisena neljä muumimukia ja niistä onkin tullut hostmaman ja minun vakiokahvikupit, joita käytetään aina kun mahdollista. Muumimukien suosion salaisuus ei taida olla vain kuvat vaan myös Arabian toimiva malli. 
Maailman hienoin kaiutin.
 Yhtenä iltana alkuviikosta istuksin huoneessani datailemassa ja kuuntelemassa musiikkia, kun hostmama yllättäen kysyi haluaisinko paremman kaiuttimen musiikin kuunteluun. Odotin jotain pientä peruskajaria mutta hostmama tulikin pian kuvassa näkyvän kaiuttimen kanssa. Kyllä kiitos! Ainut vika on lyhyt piuha, mutta sekin ratkeaisi ostamalla pidemmän. Ja minulla on lupa kuunnella musiikkia isolla - hostmama itseasiassa kehotti kuuntelemaan isolla, sillä hän pitää musiikista.
Kuva ei tee oikeutta maiseman kauneudelle. Ois pitäny ottaa kamera mukaan.
 Tinderöinti tuotti tulosta ja keskiviikkoiltana kävin rennoilla treffeilla Kings Parkissa. Meinasin nauraa tilanteen kliseisyydelle, kun seisoimme näköalatasanteella ja herra esitteli missä on mitäkin ja otti vielä kädestä kiinni. Oikeasti Perth näytti erittäin kauniilta pimeällä ja ymmärrän miksi tällaisista treffeistä on tullut klisee. Onhan se nyt piru vie romanttista.
Tällanen leikkipuisto ei muuten toimis Suomessa - talven tullen kaikki ois pilalla.
 On tässä töitäkin tullut tehtyä, eikä se ole pelkkää iloista leikkimistä ja touhuamista lasten kanssa. Tiistaina oli tähän asti kauhein päivä. Iso-A kyseenalaisti kaiken mitä sanoin, kiusasi pikkuveljeä, piruili ja oli kaikin puolin ärsyttävä. Kyllä oli lähellä etten itkenyt turhautumista ja väsymystä. Onneksi hostmama on paras ikinä, ei tätä muuten jaksais. Kotiin tullessaan mama käski ottaa lasin viiniä tai oluen rankan päivän päätteeksi ja minähän otin. Nautin hiljaisuudesta ja oluesta maailman eniten, kun mama lähti poikien kanssa naapurin tytön synttäreille.
Yritin ottaa kuvaa sinisistä hiuksista, mutta yllättäen puhelin ei suostunut taltioimaan oikeaa sävyä.
Torstaina oli aika saada lisää väriä haalistuneeseen tukkaan hostmaman avustuksella. Juotiin siideriä, juoruiltiin (oikeasti mama tuntuu enenmmän siskolta...) ja värjättiin minun hiuksia violetimmaksi. Tai siis violetti siitä piti tulla ja violetilta värikin näytti mutta lopputulos oli sininen. Hupsista mutta hyvältä näyttää, onpahan nyt siniset hiuksetkin koettuna.

Keskiviikkona käytiin Royal Showssa jolle ei todellakaan löydy vastinetta Suomesta, mutta siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti