10/27/2014

Yksinkertaisesta vaikeaa

Miksi yksinkertaisista asioista pitää tehdä vaikeita? Muutama turhautumista aiheuttava asia palasi mieleen, kun jälleen kerran vaihdoin lakanoita sänkyyn. Muistaakseni olen aikaisemminkin ihmetellyt ylimääräistä lakanaa joka tulee nukkujan ja täkin väliin. Lakanan tarkoitus ole vieläkään valjennut, sillä myös täkistä vaihdetaan pussilakana kuten Suomessa. Onneksi tämä lakana ei nukkumista häiritse.
Ilmeeni kun kuulin sattumalta suomea ensimmäistä kertaa. Sama ilme myös näitä järjettömyyksiä ihmetellessä.
Toinen asia, jonka voisi tehdä yksinkertaisemmin liittyy myös peittoihin. Yksinkertaisesta lakanoiden vaihdosta turhauttavaa tekee pussilakanasta puuttuvat "apureiät". Peiton vieläpä ollessa tavallista leveämpi on pussilakanan vaihto raivostuttavaa. Miten näille ei oo tullu mieleen, että siihen lakanaan vois tehä pienet apureiät?!
Ei nää aivan tyhmiä kuitenkaan ole, tosi hyvää take away -sushia saa melkein mistä vaan!
Myös yksinkertaisesta käsienpesusta vessassa käynnin jälkeen voi tehdä vaikeampaa. Koko pointtihan käsienpesussa on se, ettei vessapöpöt leviä ympäri taloa. Tarkoitus vesittyy siinä, kun lavuaaria ei sijoitetakaan vessaan vaan parin oven päähän kylppäriin. Ja sitten ihmetellään miten lapset on kokoajan kipeänä.
Vuosi sitte oli tämmöset hommat. Suomi-ikävä on suuri.
Torstaiaamuna noin kello kolme startataan auton nokka kohti Monkey Miaa, siellä vietetäänki loppuviikko. Eli seuraavat kuulumiset tulee vasta ens viikolla delfiinikuvien kera!
Lomalla ei kuulemma pärjää yksillä bikineillä joten oli PAKKO ostaa uudet.
Tosiaan viime päiviin on mahtunut muutakin kuin lakanoiden vaihto, muun muassa olin kipeänä, ajoin ekaa kertaa tämän asuinalueen ulkopuolella ja oon juonu hyvää punkkua. Paljon punkkua hostmaman kanssa juorutessa. Elämä on kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti