11/07/2014

Lomakuvia ja arkiasiaa

Samana päivänä kun kävimme Monkey Miassa suuntasimme auton keulan kohti Francois Peronin kansallispuistoa. Puistosta löytyi hiekkaisia teitä, karua maisemaa ja erittäin upeita rantoja. Uin ensimmäistä kertaa meressä puistosta löytyvällä Gregories-rannalla, ei hassumpi paikka heittää talvi(?)turkkia. Postauksen kuvat on juurikin tältä rannalta.

Lomakuvia on vaikka kuinka paljon jäljellä, mutta pakko välissä puhua kirjoittaa muustakin. Kävin tänään kaupungilla tapaamassa paria suomityttöä ja kotimatkalla päässä pyöri monia asioita mistä kirjoittaa. Vähemmän yllättäen en muista enää yhtään niistä.
Päivän ilme delfiinin ruokinnan jälkeen.
Mietin tässä yks päivä, miksi naama näyttää niin tunkkaselta koko ajan. Meni hetki ennenkö hoksasin, että varmaan siksi, että son ruskeampi ko ikinä. Eikä muuten tarvi murehtia tummia silmänalusia ko silmänympärykset loistaa muuta naamaa valkeampina. Pitäs hommata jotku pienempi linssiset aurinkolasit ehkä.

Vesi oli niin kirkasta, että selkeästi erotti syvyyserot, Rantavesi näyttää ruskealta koska hiekka loistaa pohjasta.

Ollaan lähössä yhen suomitytöistä kans uuden vuoden jälkeen viikoksi reissuun. Loisto idea mutta tää valmistelu on vähän hankalaa. Aluksi oltiin lähössä Alice Springsiin ja kattomaan miltäs se Uluru luonnossa näyttää, mutta tammikuussa siellä on niin kuuma, ettei juuri mitään reissuja Ulurulle järjestetä. No eihän se hätä ole tämän näkönen, vaihettiin matkakohdetta ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyttiin Adelaideen (kumpiki ollaan menossa Sidneyyn ja itärannikolle myöhemmin). Tilanne on nyt se, että kaverilla on jo lentoliput mutta ebookers ei anna minun maksaa lippuja. Pärk. 
Shark Bay 2014. Huomatkaa rusketusrajat.

Tänään kävin ensimmäistä kertaa koko aikana eli kahteen kuukauteen lenkillä. Tämä väli on ihan normaali meikäläiselle, sillä saatan ihan tyytyväisenä olla liikkumatta pitemmän aikaa ja sitten yhtäkkiä iskee pakottava tarve juosta ja vääntää vattalihaksia ja hyppiä ja hikkoilla. Nyt tuli se aika joten ei muutako lenkkareita korvaavat tennarit jalakaan ja juoksemaan. Noin viiden kilometrin lenkistä juoksin hölkkäsin ehkä kilometrin, mikä on mulle paljon. Ja aivanko kuolemanpartaalle juokseminen ei ois tarpeeksi, tein vielä kotosalla sykkeen tasaannuttua vattalihastreenin. Voin kertoa, että nyt sattuu. Ja haluan lenkille uuestaan ja jumpata kaikki lihakset kipiäksi.
Ostin tänään shortsit ensimmäistä kertaa kahteen tai kolmeen vuoteen (yöshortseja tai edellisessä postauksessa vilahtanutta shortsihaalaria ei lasketa...). Olen myös ostanut tosiaan sen shortsihaalarin, napapaitoja ja kolmet sandaalit. En ole omistanut sandaaleja sen jälkeen, kun luovutin muutaman vuoden vanhat gladiaattorit Elinalle pari kesää sitten. Nyt varvastossut on kulunut lähes siihen kuntoon, että tarvin uudet. Vähän erit nämä vaatteet mitä täällä tarvii, oikeasti haluaisin vain pistää pipon päähän mutta silloin tukahtuis.
Little Lagoonissa uitiin itseasiassa edellisenä päivänä, mutta kuva on otettu Monkey Miasta tullessa. Laguuni yhdistyy öisin mereen.
Lisää lomakuvia ja kuulumisia ens viikolla, huomenna on nimittäin luvassa yökyläilyä, baareilua ja sunnuntaina on helle.

See ya! Hahah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti