11/10/2014

Pikkasen lissää Shark Bayta

Toisinaan kuvat ei tee oikeutta kohteellensa ja yksikään kuva Shark Baysta ei ole yhtä huikea upea mahtava ja uskomaton, kuten maisemat ja kaikki oikeasti oli. Seuraavat kuvat näyttää photoshopatuilta mutta oikeasti oon vaan pikkasen lisänny kontrastia jos sitäkään. Oisin voinu nauttia tuosta maisemasta vaikka kuinka pitkään mutta yllättäen pojilla ei kiinnostanu. 

 Nämäkin kuvat on Francois Peronin kansallispuistosta. Maisemat ajellessa hiekkateitä oli yllä olevien kuvien mukaiset, uskomattomat tylsät! Autossa istuessa ehdin jo miettiä, että mikä saa ihmiset istumaan tunnin autossa tuommosia pusikoita tuijottaen mutta rannassa kyllä ymmärsin miksi.


 Hiekka oli oikeasti punaista, taivas ja meri erittäin sinisiä ja poseerasin oikeasti tuossa maisemassa enkä lisänny itteäni kuvaan jälkeen päin. En edelleenkään oikein käsitä, että tuon näköistä voi oikeasti olla!

Ei tuosta Shark Baysta riitä koko postaukseen enää asiaa, kuvia vain joten seuraavaksi muita kuulumisia.

Eilen lämpötila kohos ensimmäistä kertaa likemmäs neljääkymppiä ja mulla oli tietenki rapula. Aamun koomailusta selvittyä hakeuduin kaverin uima-altaalle, mikä oli ehkä paras idea ikinä. Tanskalainen D on ehkä paras kaverilöytö täällä: tosi mukava ja tullaan hyvin juttuun, asuu samalla asuinalueella, niillä on uima-allas ja se hoitaa 5 ja 6 vuotiaita lapsia, joten leikkitreffit onnistuu. Tänään tutustutettiin meän viisvuotiaat toisiinsa ja onneksi tulivat hyvin juttuun.

Tänään illalla tulee muutes tasan kaksi kuukautta täällä täyteen! On ihana huomata, että nyt vihdoinkin on arki asettunut ja oikeat kaverit ympärillä. Vielä kuukausi takaperin olin ihan hukassa ja pyörittelin illat peukaloita kotona, kun ei vaan ollut ketään kenen kanssa mennä ulos.


Tässä ei vieläkään ollu kaikkia Shark Bay kuvia, vaan edelleen muun muassa hai-kuvat oottaa julkasua. Ehkä seuraavaksi on kuitenkin arkikuvien aika, niitäkin on taas kertynyt mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti